Klubkártya program

Egy kis figyelmesség azoknak, akik követik a kurzusokat, rendszeresen látogatják az oldalamat és lelkesen varrják a kiegészítőket a leírások alapján. Köszönetképpen, hogy ilyen sokan kedvelitek a munkáimat.  Szeretném, ha a leírások mellett mást is kapnál tőlem. 

Ki vehet részt a programban

  • A klubkártya programban akkor tudsz részt venni, ha már vásároltál tőlem előzőleg 3 tananyagot (az ingyenes minikurzus nem számít bele)
  • A 4. kurzus megvásárlásakor csatlakozol a klubhoz, ami azt jelenti, hogy 10% kedvezményt kapsz az árából. Ettől kezdve MINDEN fizetős anyaghoz kedvezményesen juthatsz hozzá (10%).
  • Kapsz tőlem egy számot, amit a rendeléskor el kell küldened, különben nem fogom tudni, hogy te már a KLUBHOZ tartozol. 

Pl. Ha már megvásároltad az 1.0 - 2.0 - Minikurzus Videón anyagokat (ez így 3 db) akkor a nyár végén (vagy szeptemberben, ezt még nem tudom pontosan) induló 3.0 Táska Varró Programot 10 % kedvezménnyel kapod majd

Mikor indul a Klub

Minden eddigi vásárlás beleszámít, az is, amit már kobábban megvettél. A tananyagok 2017 novemberében indultak. Ha te már akkor rendeltél tőlem, azt is beleszámolom .. a lényeg, hogy összesen legyen 3 fizetős anyagod tőlem. 

Volt aki a 1.0 és 2.0 programot egyszerre kérte. Természetesen az 2-nek számít. 

Hogyan tudsz jelentkezni

Azzal, hogy megrendeled a 4. fizetős kurzusomat automatikusan csatlakozol. Fontos, ahhoz tudjam ez téged érdekel, rendeléskor válaszd ki azt a lehetőséget, hogy "szeretnék részt venni ..."

Megrendelést követően elküldöm neked a törzsszámot és a módosított (kedvezményes) összeget, amit majd elutalsz.

Utaláskor ezt a számot is írd be a közleménybe

Nézd meg milyen programok indultak már eddig