Szemüvegtok varrása - letölthető mintával

2018.05.11

Nagy munkában vagyok, készülnek az új videók.

Eddig a blogon megszokhattad, hogy fotók és leírások alapján tudtál megtanulni varrni. Van azonban, akinek még így is nehezen megy. Sokat kérdezgettelek benneteket és végül úgy döntöttem, hogy a blog anyagainak elkészítem a mozgó videós változatát is. Remélem így már minden kezdő varrónak sikerül megvarrni az oldalon található kiegészítőket

A videóban található leírást egyszerűsítettem (kihagytam a bevágásokat rajta), így az is el fogja tudni készíteni, aki nagyon kezdő még. Készítettem hozzá letölthető szabásmintát is. A minta szerkesztést csak most tanulgatom így kérlek ha kinyomtattad, mérd le, hogy valóban akkora e, mint szerettem volna :) Köszönöm!

Jó alkotást mindenkinek! 

Ha az eleje szabásmintát a vonal mentén félbe hajtod, akkor a szögletes vonalakat kicsit ívesebbre tudod vágni. Azért kell keresztben félbe hajtani, hogy így mind két oldal egyforma legyen a vágás után is. :)

Az eleje szabásmintát, ha a háta mintára teszed az alsó ívet átmásolhatod .. ha úgy szeretnéd megvarrni. Persze lehet egyenesben is hagyni!

Még több leírást találsz!